9/9

Λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών στις courier αυτή την περίοδο, παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις. Σας προτείνουμε να επιλέξετε παράδοση με μεταφορικές εταιρείες καθώς μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζουν καθυστέρηση στις παραδόσεις τους.

Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας στην Θεσσαλονίκη, για παραγγελίες άνω των 30€, οι παραδόσεις γίνονται με δικά μας μέσα ΔΩΡΕΑΝ.

Έγχρωμος εκτυπωτής ετικέτας Primera LX2000e

Primera LX2000e
Hover on image to enlarge
3,595.00 
(4,457.80  Με Φ.Π.Α.)
+

Περιγραφή


Ο συνδυασμός μελανιών με βάση χρωστικές και συνθετικά υλικά κάνει τις ετικέτες εξαιρετικά ανθεκτικές στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Έτσι ο LX2000e υποστηρίζει εφαρμογές σε προϊόντα μπάνιου και ντους, κατεψυγμένα τρόφιμα, ποτά και πολλά άλλα! Με τον LX2000e, θα εκτυπώνετε ανθεκτικές ετικέτες γρήγορα και αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Κύρια Χαρακτηριστικά του LX2000e:
 
  • Χρωματιστό μελάνι: Οι ουσίες που περιλαμβάνονται στη σύνθεση μελάνης προσφέρουν υψηλή ανθεκτικότητα και μεγάλη αντοχή σε UV και νερό. Η εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης παρέχεται από το μελάνι χρωστικής της Primera.
  • Χαμηλότερο κόστος ανά ετικέτα: Οι μεγαλύτερες χωριστές δεξαμενές μελάνης CMYK προσφέρουν ένα κόστος ανά ετικέτα που είναι μεταξύ των χαμηλότερων από όλους τους εκτυπωτές inkjet για έγχρωμους επιτραπέζιους υπολογιστές που διατίθενται σήμερα.
  • Πιστοποίηση S5609 Section 3 για παραγωγή ετικετών GHS.
Γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 152mm (6") ανά δευτερόλεπτο! Δημιουργήστε ετικέτες επαγγελματικού σχεδιασμού χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα εκτύπωσης.


Για όσους χρειάζονται μια εξαιρετικά ανθεκτική ετικέτα ή πιο συγκεκριμένα μια λύση ετικετών συμβατή με το GHS (Global Harmonized System), ο LX2000e αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Εγγυημένη ποιότητα εκτύπωσης!

Το μελάνι χρωστικής και το υπόστρωμα Certified BS της Primera, έχουν περάσει από Section 3, BS5609 Testing. Η δοκιμή περιελάμβανε την αφαίρεση της εκτύπωσης με κολλητική ταινία, την αντίσταση στην τριβή και τη μονιμότητα των αξιολογήσεων εκτύπωσης σε ακραίες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης σε υπεριώδες φως και επαναλαμβανόμενου ψεκασμού και εμβάπτισης αλατιού. Οι υλικές και τυπωμένες εικόνες του LX2000e πέρασαν και στις τρεις κατηγορίες.

Βρείτε εδώ τον αναλώσιμο εξοπλισμό του LX2000e.

Full-Width-Products

Video παρουσίασης


Χαρακτηριστικά


Κατασκευαστής :
Primera

Αρχεία PDF


Τεχνικά χαρακτηριστικά: (egxrwmos-ektupwtis-etiketas-primera-lx2000e.pdf, 447 Kb) [Λήψη]