9/9

Πριν αγοράσεις έναν καταστροφέα εγγράφων διάβασε αυτό

18/04/2022
Sotiriadis Dataspot
Καταστροφέας εγγγράφων

Πριν αγοράσεις έναν καταστροφέα εγγράφων διάβασε αυτό

Ο καταστροφέας εγγράφων είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση που διατηρεί προσωπικά δεδομένα και ευαίσθητες πληροφορίες σε έντυπη μορφή. Με έναν καταστροφέα εγγράφων διασφαλίζεται ότι τα έγγραφα αυτά πριν πεταχτούν καταστρέφονται με τρόπο που να μην μπορούν να ανασυσταθούν και να διαβαστούν από οποιονδήποτε. Έτσι, διασφαλίζεται το απόρρητο της ίδιας της εταιρείας και των πελατών της και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται συμμόρφωση με τον κανονισμό GDRP, που επιτάσσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων από εκούσια ή ακούσια κοινοποίηση.

Τι πρέπει να λάβω υπόψη πριν αγοράσω έναν καταστροφέα εγγράφων;

Θα βρεις καταστροφείς εγγράφων σε ένα τεράστιο εύρος τιμών και ίσως είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποιος είναι ο κατάλληλος για τη δική σου επιχείρηση. Ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη κατά την αγορά καταστροφέα είναι τα εξής:

  • Το πόσο συχνή χρήση του μηχανήματος θα γίνεται, δηλαδή ο αριθμός των εγγράφων που θα χρειαστεί να καταστρέφονται σε καθημερινή βάση και το πόσα άτομα θα χρησιμοποιούν τον καταστροφέα. Οι καταστροφείς μπορεί να διαφέρουν ως προς την ταχύτητα με την οποία καταστρέφουν τα έγγραφα και ως προς τον αριθμό ταυτόχρονης κοπής σελίδων.
  • Το πόσο ευαίσθητα δεδομένα περιλαμβάνονται στα έγγραφα που θα καταστρέφονται. Οι καταστροφείς υψηλότερης ασφάλειας καταστρέφουν τα έγγραφα σε πάρα πολύ μικρά κομμάτια, ούτως ώστε να είναι αδύνατη η επανασυναρμολόγηση των εγγράφων και η ανάκτηση των πληροφοριών.
  • Τα πράγματα που θα χρειάζεται να καταστρέφονται. Οι πιο απλοί καταστροφείς καταστρέφουν χαρτί, αλλά υπάρχουν και καταστροφείς που μπορούν να καταστρέψουν πιστωτικές κάρτες, CD, ακόμη και φλασάκια USB και κάρτες μνήμης.

Τύποι καταστροφέων εγγράφων

Οι καταστροφείς εγγράφων διακρίνονται σε διαφορετικούς τύπους σύμφωνα με το επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν στην καταστροφή των εγγράφων.

Αρχικά, έχουμε τους καταστροφείς που κόβουν σε λωρίδες. Πρόκειται για την οικονομικότερη λύση. Είναι ιδανικοί για προσωπική χρήση και μικρά γραφεία και έχουν υψηλή ταχύτητα καταστροφής.

Pasted Graphic.jpg

Στη συνέχεια, έχουμε τους καταστροφείς εγγράφων που κόβουν σε κομφετί. Είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις που απαιτούν μέτρια επίπεδα ασφάλειας. Ο όγκος των κατεστραμμένων εγγράφων είναι σημαντικά μειωμένος σε σχέση με τους καταστροφείς που κόβουν σε λωρίδες.

Pasted Graphic 1.jpg

Τέλος, έχουμε τους καταστροφείς υψίστης ασφάλειας, που έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τα έγγραφα σε σκόνη. Έτσι, είναι ιδανικοί για διαχείριση εγγράφων με απόρρητες πληροφορίες, για παράδειγμα σε κυβερνητικά γραφεία.

Pasted Graphic 2.jpg

Καταστροφείς εγγράφων KOBRA

Οι καταστροφείς εγγράφων KOBRA είναι ιταλικής κατασκευής, διεθνώς αναγνωρισμένοι για την υψηλή ποιότητα και αποδοτικότητά τους. Κάθε καταστροφέας KOBRA είναι φτιαγμένος με τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια, έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις σου για καταστροφή εγγράφων. 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα καταστροφέων εγγράφων KOBRA, για να βρεις αυτόν που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης.