Χειροκίνητη Ετικετέζα Towa APN60 (Πλάτος Ετικετών 25-60mm)

ΕΤΙ-0004
18%
Hover on image to enlarge
Κερδίζετε: 21.00 € (18%)
99.00 
(122.76  Με Φ.Π.Α.)
+

Περιγραφή


Εξασφαλίστε γρήγορες και εύκολες επικολλήσεις ετικετών με τις χειροκίνητες ετικετέζες της TOWA.  Σας δίνουν την δυνατότητα επικόλλησης ετικέτας γραμμωτού κώδικα (barcode), απλής ετικέτας και/ ή σφραγίδας σε ρολό επάνω σε προϊόντα, κιβώτια κ.λ.π.

Κατασκευασμένη για να εξυπηρετεί εμπόρους λιανικής, πωλητές εξαγωγικού εμπορίου, υπάλληλους σε ταχυμεταφορές, βιομηχανίες, αλλά και παραγωγούς φυτικής καλλιέργειας και αλιείας. Η χειροκίνητη Ετικετέζα Towa APN-60 λειτουργεί με ετικέτες πλάτους 25-60mm και πάχους πάνω από 50µm.

Η χειροκίνητη Ετικετέζα Towa APN-60 είναι μία βολική και ανθεκτική συσκευή που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το αριθμό των προϊόντων στα οποία προστίθεται ετικέτες καθημερινά. Εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητη τοποθέτηση της ετικέτας εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους εκτυπώνουν μεγάλο όγκο ετικετών ημερησίως.

Η ταχύτατη λειτουργία της μην σας φοβίζει, γιατί εξασφαλίζει την σωστή τοποθέτηση της ετικέτας με το σύστημα αισθητήρα Mech-Sensor της χωρίς να απαιτείται μηχανική ρύθμιση. Με αυτόν η Ετικετέζα Towa APN-60 είναι ικανή να ανιχνεύει αυτόματα τις διαστάσεις της ετικέτας και προσαρμόζει την κίνηση που θα γίνει για εφαρμογή της.

Full-Width-Products

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία