9/9

Χειροκίνητη Ετικετέζα Towa APN60 (Πλάτος Ετικετών 25-60mm)

ΕΤΙ-0004
18%
Hover on image to enlarge
Από: 148.80 
122.76 
99.00  +ΦΠΑ
+

Περιγραφή


Εξασφαλίστε γρήγορες και εύκολες επικολλήσεις ετικετών με τις χειροκίνητες ετικετέζες της TOWA. Σας δίνουν τη δυνατότητα εύκολης & γρήγορης επικόλλησης ετικέτας γραμμωτού κώδικα (barcode), απλής ετικέτας και/ ή σφραγίδας σε ρολό επάνω σε προϊόντα, κιβώτια κ.λ.π.

Κατασκευασμένη για να εξυπηρετεί εμπόρους λιανικής, πωλητές εξαγωγικού εμπορίου, υπάλληλους σε ταχυμεταφορές, βιομηχανίες, αλλά και παραγωγούς φυτικής καλλιέργειας και αλιείας

Η χειροκίνητη Ετικετέζα Towa APN-60 είναι μία βολική και ανθεκτική συσκευή που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το αριθμό των προϊόντων στα οποία προστίθεται ετικέτες καθημερινά. Εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητη τοποθέτηση της ετικέτας εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Πρόκειται λοιπόν, για ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους επαγγελματίες εκτυπώνουν μεγάλο όγκο ετικετών ημερησίως.

Το σύστημα αισθητήρα Mech-Sensor της διασφαλίζει την ταχύτατη λειτουργία της, χωρίς να απαιτείται μηχανική ρύθμιση. Με αυτό το σύστημα, η Ετικετέζα Towa APN-60 είναι ικανή να ανιχνεύει αυτόματα τις διαστάσεις της ετικέτας και προσαρμόζει την κίνηση που θα γίνει για εφαρμογή της.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: APN-60
  • Πλάτος ετικέτας (mm): 25-60
  • Μήκος ετικέτας (mm): 18-60
  • Κενό μεταξύ ετικετών (mm): 2-3
  • Εσωτερική διάμετρος ρολού (mm): 25-40
  • Εξωτερική διάμετρος ρολού (mm): 100 (max)

Full-Width-Products