9/9

Ισοθερμική τσάντα delivery φαγητού (small)

ΤΣΑ-0008
19%
Hover on image to enlarge
Από: 36.58 
29.76 
24.00  +ΦΠΑ
+

Περιγραφή


Παραδώστε στους πελάτες σας τα προϊόντα χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα τους και η θερμοκρασία τους. Η ισοθερμική τσάντα delivery φαγητού αποτελεί την κατάλληλη λύση κάθε επιχείρησης για την αποτελεσματική διανομή του φαγητού.

Δίνει τη δυνατότητα σε εστιατόρια και σε ψητοπωλεία να εκμεταλλευτούν τον εσωτερικό χώρο της τσάντας και να τοποθετήσουν τις παραγγελίες τους. Λόγω της ισοθερμικής μόνωσης που διαθέτει μπορεί και διατηρεί τα φαγητά στην σωστή θερμοκρασία μέχρι την παράδοση.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την θήκη που είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος της τσάντας για να τοποθετήσετε κάποιο έγγραφο ή την παραγγελία σας και να χρησιμοποιήσετε την χειρολαβή που υπάρχει στην τσάντα ώστε να είναι βολική σε εσάς.

Η ισοθερμική τσάντα είναι σχεδιασμένη για να διευκολύνει τον χρήστη γι’αυτό το λόγο υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα για να ανοιγοκλείνει εύκολα και περιέχει εσωτερική αποσπώμενη θήκη η οποία μπορεί να πλυθεί.

Ενσωματωμένη στη θήκη υπάρχει μία γραμμή νυχτερινής φωτοσήμανσης που φωσφορίζει σε περίπτωση εργασίας τις νυχτερινές ώρες.

* Κορυφαία ποιότητα κατασκευής με τα καλύτερα υλικά της Ευρωπαϊκής αγοράς & κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

Μέγεθος: Μήκος = 33,5cm x Ύψος = 19cm x Πλάτος = 23cm

Full-Width-Products

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία