9/9

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή και Αντικαταβολή του ποσού στην Courier Γενική Μεταφορική
Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς η χρέωση ανέρχεται στα 3,80€ μέχρι τα 5 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορά όλες τις περιοχές καθώς και τους δυσπρόσιτους προορισμούς. Συμπεριλαμβάνουν το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία της αντικαταβολής.

Αποστολή εντός Θεσσαλονίκης
Δωρεάν παράδοση προϊόντων εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης (κατόπιν συνεννόησης). 

Αποστολή χωρίς αντικαταβολή
Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,80€ μέχρι τα 5 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., (δυσπρόσιτες) με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, ισχύει ο εκάστοτε επίσημος τιμοκατάλογος.

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής Α.Ε.Ε., με παράδοση σε έως δύο εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,80€ μέχρι τα 5 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.00€.

Όλες οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με φπα 24%

Αποστολή προϊόντων με Μεταφορική εταιρεία
Το κόστος αυτό ανέρχεται στο ποσό των 3.80€ min. και υπάρχει επιβάρυνση στην περίπτωση της μεταφόρτωσης ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.