9/9

Πολιτική Απορρήτου - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος και της ιστοσελίδας sotiriadis.com.gr

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται ή τυγχάνουν επεξεργασίας μέσω της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος sotiriadis.com.gr είναι η Ομόρρυθμη Εταιρεία DATASPOT Ι. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, που εδρεύει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης (Λ.Καλλιθέας 60), με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 577037 και e-mail info@sotiriadis.com.gr.

Η Εταιρία μας, τηρώντας όλες τις υποχρεώσεις της από τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και όλη την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, φροντίζεινα συλλέγονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα σας, για τον σκοπό που προορίζονται και μόνο για νόμιμους σκοπούς.

Αυτά τα Δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος περιλαμβάνουν τα εξής:

α. Δεδομένα, που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας μας, μέσω του διαδικτύου ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία μας ή μέσω της προσωπικής σας επαφής με το κατάστημά μας και συγκεκριμένα δεδομένα όπως ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)* και κωδικό πρόσβασης/loginpassword (ως υποχρεωτικά) και όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου (ως προαιρετικά) :

β. Δεδομένα και πληροφορίες που μας παρέχετε μέσα από τις μεταξύ μας συναλλαγές (αγορές, παραγγελίες κ.λπ.) και τη μεταξύ μας επικοινωνία (μέσω του καταστήματος μας ή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, των πωλητών μας, του τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν παράπονα ή σχόλια που κάνετε, λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές που κάνατε, προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι σας ή αφαιρέθηκαν από αυτό, λίστα προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε (wishlist), εξαργυρώσεις κουπονιών και πώς και πότε επικοινωνείτε μαζί μας.

γ. Δεδομένα που αφορούν στον τρόπο πληρωμής για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μαζί μας (πχ αριθμός λογαριασμού σας). Ωστόσο, στοιχεία πληρωμών σας που αφορούν αγορές με κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες) ή αγορές μέσω Paypalδεν αποθηκεύονται από εμάς, αλλά απευθείας από την συνεργαζόμενη υπηρεσία πληρωμών, στην οποία μεταφέρεστε προκειμένου να πραγματοποιήσετε μία πληρωμή σας με ασφάλεια.

δ. Δεδομένα που μας παρέχετε όταν κάνετε εγγραφή σε newsletter μας.

ε. Δεδομένα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κατά προτίμηση επιλέγετε συνήθως. Προκειμένου να σας προτείνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες του ενδιαφέροντός σας και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία αγορών σας μαζί μας. Φυσικά, έχετε πάντα την επιλογή να μην μοιράζεστε τέτοια στοιχεία μαζί μας.

στ. Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας.

ζ. Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, οι οποίοι διαφοροποιούνται ως εξής:

Cookies Λειτουργικότητας: Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών της ιστοσελίδας, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist.Είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και δεν απαιτούν τη συγκατάθεσή σας.

Cookies Προτιμήσεων: Απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σου στην ιστοσελίδα μας, ώστε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας.

Cookies Διαφήμισης: ώστε να σας προσφέρουμε τις σχετικές με τα ενδιαφέροντα σας διαφημίσεις

CookiesAnalytics: Μας δίνουν την δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διαφόρων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία μας.

Οι 3 τελευταίες κατηγορίες cookies εγκαθίστανται μόνο εφόσον μας παρέχετε τη σαφή συγκατάθεσή σας, πατώντας τις αντίστοιχες επιλογές στο πλαίσιο (banner) που αναδύεται όταν εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε πάντα να τροποποιείτε τις επιλογές σας, εμφανίζοντας εκ νέου το πλαίσιο με το πλήκτρο «αλλαγή επιλογών cookies» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας μας.

η. Για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιστοτόπου, συλλέγουμε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και το πρόγραμμα περιήγησης, καθώς και τον κωδικό χώρας και τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο υπολογιστής σας, τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται κατά την επίσκεψή σας, τις διαφημίσεις στις οποίες κάνετε κλικ και όποιους όρους αναζήτησης χρησιμοποιήσατε.

θ. Το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών.

Για ποιο σκοπό και με ποια νομική βάση επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας;

Κατά περίπτωση χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας για τους παρακάτω σκοπούς και με τις παρακάτω νομικές βάσεις αντίστοιχα:

• Για να ολοκληρώσουμε τις παραγγελίες προϊόντων και υπηρεσιών: Η Εταιρία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να εκπληρώσει τη συμβατική της σχέση, να διεκπεραιώσει την παραγγελία προϊόντων ή/και υπηρεσιών, να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών (νομική βάση: σύμβαση). Επισημαίνουμε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να μεταβιβαστούν Δεδομένα σας σε τρίτους για την παράδοση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που έχετε παραγγείλει.
• Επιπλέον, μπορούμε να διατηρήσουμε τα Δεδομένα σας για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, όπως επιστροφές προϊόντων, όπως η σχετική νομοθεσία προβλέπει (νομική βάση: εκ του νόμου υποχρέωση).
• Για τη Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη(νομική βάση: σύμβαση μαζί σας για την παροχή μέσου προς πραγματοποίηση αγορών)
• Για την Επικοινωνία μας μαζί σας σχετικά με παραγγελίες σας (νομική βάση: εκτέλεση σύμβασης)
• Για την Αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter)/προσφορών: Με τη συγκατάθεσή σας, την οποία έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail,διαδικτύου, τηλεφώνου ή και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης για σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες.
• Για Web pushnotifications: Ανάλογα με την πλοήγησή σας, μπορείτε να λαμβάνετε, έχοντας πρoηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας, ειδοποιήσεις για τις προσφορές μας, τα νέα, τη wishlist σας και το καλάθι αγορών σας. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα.
• Για Συμμετοχή σε πρόγραμμα επιβράβευσης: Η Εταιρία μπορεί ναεπεξεργάζεται Δεδομένα σας για τις ανάγκες της συμμετοχής σας σε πρόγραμμα επιβράβευσης, δηλαδή τόσο της εξέτασης της αίτησης συμμετοχής σας, όσο και της συγκέντρωσης και εξαργύρωσης πόντων και γενικότερα της απόλαυσης προνομίων πελάτη, όπως αυτά θα αναλύονται στους όρους συμμετοχής του προγράμματος επιβράβευσης. Έτσι είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες προσφορές που σας ενδιαφέρουν. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αν θα επωφεληθείτε από αυτές μη συμμετέχοντας στο πρόγραμμα. (νομική βάση: σύμβαση παροχής προνομιακής τιμολογιακής πολιτικής).
• Για την Ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Το κάνουμε αυτό με βάση τα έννομα επιχειρηματικά μας συμφέροντα. Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην χρήση των δεδομένων σας για το σκοπό αυτόν (δείτε παρακάτω τους τρόπους άσκησης δικαιωμάτων σας).
• Γιατί θέλουμε να σας προσφέρουμε προσφορές και προτάσεις που είναι πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Νομική βάση: το έννομο συμφέρον μας να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στα ενδιαφέροντά σας με σκοπό την περαιτέρω οικονομική μας ανάπτυξη). Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην χρήση των δεδομένων σας για το σκοπό αυτόν (δείτε παρακάτω τους τρόπους άσκησης δικαιωμάτων σας).
• Για να εξασφαλίσουμε, ότι θα σας εμφανίζεται πάντα το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο στους Δικτυακούς Τόπους ή στα Apps μας, θα χρησιμοποιήσουμε τα Δεδομένα που μας έχετε παράσχει μέσω cookiesδίνοντάς μας τη συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Apps ή - για τους Δικτυακούς μας Τόπους – τη συγκατάθεσή σας για την τοποθέτηση cookies στη συσκευή σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να εμφανίσουμε μια λίστα με προϊόντα που κοιτάξατε πρόσφατα ή να σας προσφέρουμε συστάσεις με βάση το ιστορικό αγορών σας και οποιαδήποτε άλλα Δεδομένα έχετε μοιραστεί μαζί μας. Μπορείτε να ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα.
• Για να σας στείλουμε αιτήματα έρευνας και αξιολόγησης προκειμένου να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. (νομική βάση: έννομο συμφέρον μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας).Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην χρήση των δεδομένων σας για το σκοπό αυτόν (δείτε παρακάτω τους τρόπους άσκησης δικαιωμάτων σας)
• Για την προστασία του λογαριασμού σας από απάτες και άλλες παράνομες δραστηριότητες: Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση των Δεδομένων σας για τη συντήρηση, ενημέρωση και προστασία του λογαριασμού σας. Παρακολουθούμε επίσης τη δραστηριότητα περιήγησης μαζί μας για να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε γρήγορα τυχόν προβλήματα και να προστατέψουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας. Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος της υποχρέωσής μας από τη μεταξύ μας σύμβαση να σας παρέχουμε έναν ασφαλή λογαριασμό. Για παράδειγμα, ελέγχουμε τον κωδικό πρόσβασής σας, όταν συνδέεστε και χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένη παρακολούθηση διευθύνσεων IP για να εντοπίσουμε πιθανές ψευδείς εισόδους από απροσδόκητες τοποθεσίες.
• Για την επεξεργασία των πληρωμών και την αποτροπή δόλιων συναλλαγών. (Νομική βάση : το έννομο συμφέρον μας να προστατεύσουμε την επιχείρησή μας από δόλιες ενέργειες). Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην χρήση των δεδομένων σας για το σκοπό αυτόν (δείτε παρακάτω τους τρόπους άσκησης δικαιωμάτων σας).
• Για να σας στείλουμε επικοινωνίες που απαιτούνται από το νόμο ή που είναι απαραίτητες για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Για παράδειγμα, ενημερώσεις σχετικά με αυτές τις ειδοποιήσεις απορρήτου, ειδοποιήσεις ανάκλησης προϊόντος και νομικά απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες σας. Αυτά τα μηνύματα υπηρεσίας δεν θα περιλαμβάνουν διαφημιστικό περιεχόμενο και δεν απαιτούν προηγούμενη συγκατάθεση όταν αποστέλλονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μήνυμα κειμένου (SMS) αλλά στηρίζονται στην εκ του νόμου υποχρέωσή μας να σας παρέχουμε τις παραπάνω ενημερώσεις.

Σημειώνουμε ότι όπου η νομική βάση της επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η σύμβαση ή η υποχρέωσή μας εκ του νόμου, δεν θα είναι δυνατή η μεταξύ μας συναλλαγή χωρίς την παροχή τους.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα σας δεν χρησιμοποιούνται για την κατάρτιση προφίλ ή τη λήψη άλλων αυτοματοποιημένων αποφάσεων που έχουν έννομα αποτελέσματα ή σας επηρεάζουν σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

Ποιοι μπορεί να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας

Σας γνωρίζουμε ότι η επεξεργασία των Δεδομένων σας διεξάγεται είτε από το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρίας, είτε μέσω συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών από την Εταιρία και κατ’ εξαίρεση από τρίτους, οι οποίοι, έχοντας δεσμευτεί συμβατικά για την τήρηση εμπιστευτικότητας και την προστασία των Δεδομένων σας, διεξάγουν εργασίες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των σκοπών που συνδέονται αυστηρά με τη χρήση των Δικτυακών μας Τόπων, τις υπηρεσίες του και την πώληση προϊόντων μέσω των Δικτυακών μας Τόπων.
Οι ανωτέρω εξωτερικοί μας συνεργάτες (Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας), έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρία:
• να τηρούν εχεμύθεια,
• να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια της Εταιρίας,
• να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας,
• να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (άλλως GDPR).

Χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας και μέτρα προστασίας τους

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, μόνο όσο χρειάζεται, για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός αν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης).

Δεσμευόμαστε να τηρούμε με ασφάλεια τα Προσωπικά σας Δεδομένα και έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Διασυνοριακές διαβιβάσεις δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτες χώρες εκτός ΕΟΧ ή σε διεθνείς οργανισμούς, εκτός εάν τηρούνται όσα προβλέπει η νομοθεσία για τις εγγυήσεις της προστασίας προσωπικών δεδομένων. Φυλάσσονται σε ασφαλείς διακομιστές εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, τηρώντας όλα τα σύγχρονα μέσα προστασίας και ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ-GDPR)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, αποτέλεσαν ή θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας, να λαμβάνετε αντίγραφό τους και σε κάθε περίπτωση να απαιτήσετε από εμάς τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή, ή τη συμπλήρωση αυτών σε περίπτωση ελλείψεων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ

Μπορείτε να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σε ηλεκτρονική μορφή. Το δικαίωμα σας αυτό ισχύει:
Α) εφόσον τα παρείχατε οι ίδιοι
Β)είτε δίνοντας τη συγκατάθεση σας
Γ)είτε για την σύναψη σύμβασης μαζί μας.

Θα τα παραλάβετε σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (δηλαδή σε έναν τύπο ηλεκτρονικού αρχείου ευρέως χρησιμοποιούμενο και εύκολα αναγνώσιμο από τα κοινά λογισμικά), καθώς και να τα διαβιβάζετε ή να ζητάτε την διαβίβαση τους από εμάς σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, αρκεί αυτό, να μη επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων προσώπων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Υπό τις προϋποθέσεις του νόμου μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας που αυτά υφίστανται. Δεν μπορούν να διαγραφούν προσωπικά δεδομένα που οφείλουμε να διατηρούμε εξαιτίας νομικών υποχρεώσεων. Διαγραφή προσωπικών δεδομένων που είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης, μπορεί να οδηγήσουν σε ακύρωση της σύμβασης ή αδυναμία εκτέλεσής της.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν.
Αυτό το δικαίωμα σας ισχύει εφόσον ο λόγος της επεξεργασίας τους εκ μέρους μας είναι το έννομο συμφέρον μας και εσείς έχετε αντίρρηση που οφείλεται σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη κατάσταση σας (πχ. για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους).

Αυτό ισχύει λ.χ. για τα στοιχεία που συλλέγονται αυτόματα κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο, και στην ιστοσελίδα μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό επεξεργασίας των δεδομένων σας.
Αυτό θα ισχύει εφόσον αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων σας και μέχρι να το επαληθεύσουμε, όταν θεωρείτε ότι η επεξεργασία που γίνεται είναι παράνομη, όταν δεν τα χρειαζόμαστε πια, ή όταν έχετε ασκήσει το δικαίωμα εναντίωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεση που μας δώσατε, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλείτε ελεύθερα, οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα, και χωρίς να υποστείτε οποιαδήποτε συνέπεια σε άλλες υπηρεσίες που σας παρέχουμε για άλλους λόγους (πχ βάσει σύμβασης πώλησης προϊόντων μας).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που κρίνετε ότι τα δεδομένα σας υφίστανται μη νόμιμη επεξεργασία. Η Αρχή συνιστά να έρχεστε πρώτα σε επαφή μαζί μας για να υποβάλλετε οποιοδήποτε παράπονο ή αίτημα σας. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, με email στο info@sotiriadis.com.gr). Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματος σας. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντηση μας, μπορείτε να υποβάλλετε την καταγγελία σας στην Αρχή (Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, τηλ. 210- 6475600, www.dpa.gr, email: complaints@dpa.gr).

ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ:

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, καθώς και για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε υποβάλλετε αίτημα στο info@sotiriadis.com.gr.

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να σας ζητήσουμε στοιχεία ταυτοποίησής σας πριν απαντήσουμε, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν ασκεί κάποιος άλλος δικό σας δικαίωμα.

Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του, ή αν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο, θα ενημερώνεστε σχετικά τουλάχιστον εντός μηνός για την καθυστέρηση που μπορεί να συνεπάγεται η πολυπλοκότητα του αιτήματος.

Οι πληροφορίες και όλες οι σχετικές ενέργειες απάντησης στα αιτήματα σας παρέχονται δωρεάν, εκτός αν είναι υπερβολικά ή επαναλαμβανόμενα.

Σε κάθε περίπτωση, οποτεδήποτε, διατηρείτε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς, με οτιδήποτε σχετίζετε με την επεξεργασία των δεδομένων σας, καθώς και να αιτηθείτε οποτεδήποτε την διόρθωση, διαγραφή δεδομένων, να ανακαλέσετε την δοθείσα συγκατάθεση, να περιορίσετε την επεξεργασία, δηλώνοντας τη βούληση σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τροποποίηση/επικαιροποίησητης παρούσας δήλωσης: Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε, να επικαιροποιούμε ή να ανανεώνουμε την παρούσα δήλωση. Παρακαλούμε ελέγχετε για τυχόν αλλαγές όταν πραγματοποιείτε χρήση του ιστότοπού μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΑΡΤΙΟΣ 2022