9/9

Τσαντάκι μέσης σερβιτόρου με μαγνητικό κούμπωμα

ΚΕΡ-0006
Hover on image to enlarge
18.00 
(22.32  Με Φ.Π.Α.)
Με την αγορά 5 τεμαχίων & άνω ΔΩΡΟ η έγχρωμη εκτύπωση του Λογοτύπου σας.
Το λογότυπο που θα μας στείλετε θα πρέπει να είναι σε γραμμική μορφή .PNG / .PDF / .AI / .CDR / .JPG (ρωτήστε τον/ην γραφίστα/στρια σας)
+

Περιγραφή


Χρησιμοποιήστε τα φορητά τσαντάκια μέσης με μαγνητικό κούμπωμα (χωρίς κερματοθήκη) για πιο εύκολες και γρήγορες συναλλαγές στην δουλειά σας. Τα μοναδικά στην αγορά με μαγνήτη, τα οποία προσφέρουν εύκολο άνοιγμα και ασφαλές κλείσιμο.

Ειδικό και απαραίτητο για κάθε φορητή συναλλαγή EURO. Χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αντοχή τους στον χρόνο.

Τα τσαντάκια μέσης σερβιτόρου έχουν ξεχωριστές θήκες για τα χαρτονομίσματα, ώστε να διευκολύνουν την διαχείριση τους, και ζώνη μέσης με ειδικό κούμπωμα για να σας παρέχουν πρακτικότητα και την εύκολη μετακίνηση τους.

Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου της επιχείρισης σας. Με την αγορά 5 ή και περισσότερων τεμαχίων σας παρέχουμε δωρεάν την εκτύπωση του logo σας.

Τα τσαντάκια διαθέτουν ζώνη για τη μέση με ειδικό κούμπωμα.

Full-Width-Products

Με Μαγνητικό κούμπωμα

 Τα μοναδικά στην αγορά με μαγνήτη, τα οποία προσφέρουν εύκολο άνοιγμα και ασφαλές κλείσιμο. Μεγαλύτερης αντοχής από τα τσαντάκια με velcro!

Δωρεάν εκτύπωση logo

 Με την αγορά 5 τεμαχίων & άνω σας κάνουμε ΔΩΡΟ έγχρωμη εκτύπωση του Λογοτύπου σας πάνω σε κάθε τσαντάκι.

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία