Cookies: Για μια μοναδική εμπειρία των online αγορών σας στο e-shop μας, χρησιμοποιούμε cookies.
Αποδέχομαι
    Δείτε περισσότερα
 
1

Συστήματα προτεραιότητας – Βάλτε τάξη στην εξυπηρέτηση πελατών σας!

27/08/2019
από Sotiriadis Dataspot
Ένα σύστημα προτεραιότητας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποιημένης διαχείρισης πελατών και βάζει κυριολεκτικά σε τάξη τον χώρο αναμονής εξυπηρέτησης των πελατών σας, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα του προσωπικού σας. Προφέρει απόλυτο έλεγχο ροής των πελατών στην επιχείρηση σας και μειώνει τη δυσαρέσκεια που η αναμονή δημιουργεί στους πελάτες σας.

Ρολόγια παρουσίας - Οργάνωση προσωπικού

27/08/2019
από Sotiriadis Dataspot
Ένα αποτελεσματικό κι αξιόπιστο σύστημα ωρομέτρησης είναι απαραίτητη επιλογή για κάθε επιχείρηση που θέλει να εκσυγχρονιστεί και να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο παρουσίας του προσωπικού της, καθώς και του υπολογισμού της μισθοδοσίας.

Γνωρίστε την Κλήση πελατών

27/08/2019
από Sotiriadis Dataspot
Όσο οι ανάγκες κι οι απαιτήσεις του κοινού αυξάνονται, τόσο οι επιχειρήσεις εστίασης (καφέ, εστιατόρια κλπ.) εκσυγχρονίζονται με σκοπό να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτές τις ανάγκες.

Εξοπλισμός και Επιχείρηση

25/06/2019
από Ταμειακά Συστήματα Σωτηριάδης
 
Αυτό που ζητάμε όλοι από την επιχείρηση μας είναι να είναι αποδοτική και κερδοφόρα, στοιχεία στα οποία μεγάλο ρόλο παίζει ο κατάλληλος κι απόλυτα ποιοτικός εξοπλισμός!
 

Ποιο Barcode Scanner να επιλέξω;

21/06/2019
από Ταμειακά Συστήματα Σωτηριάδης

Διαβάζοντας τους παρακάτω παράγοντες επιλογής barcode scanner θα βεβαιωθείτε πως το μηχάνημα που θα επιλέξετε θα ανταποκρίνεται ιδανικά στην εργασία σας.

Είναι αξιόπιστοι οι Ανιχνευτές Πλαστών Χαρτονομισμάτων;

20/06/2019
από Ταμειακά Συστήματα Σωτηριάδης
Η αγορά ενός ανιχνευτή πλαστών χαρτονομισμάτων είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε επιχείρηση που πραγματοποιεί καθημερινά χρηματικές συναλλαγές. Μερικά πλαστά χαρτονομίσματα μπορούν να αποδειχτούν αρκετά ζημιογόνα για την επιχείρηση, γι’ αυτό και η επένδυση σε ένα αξιόπιστο μηχάνημα ανίχνευσης είναι απαραίτητη.
 

Ποια ταμειακή μηχανή μου ταιριάζει;

19/06/2019
από Ταμειακά Συστήματα Σωτηριάδης
 
 
Είστε νέος επιχειρηματίας και ψάχνετε την ιδανική για σας ταμειακή μηχανή. Αυτή που θα ταιριάζει στο αντικείμενο της επιχείρησης σας καθώς και στον τρόπο και χώρο λειτουργίας της. Πολλοί θεωρούν πως η απόκτηση της ιδανικής ταμειακής μηχανής δεν είναι πρωτεύουσας σημασίας για το άνοιγμα της επιχείρησης καθώς κι ότι δε θα επηρεάζει τον τρόπο δουλειάς και την απόδοση της. Αυτή όμως είναι μια λάθος σκέψη τα αποτελέσματα της οποίας ίσως μετανιώσετε σύντομα. Ας δούμε γιατί.

Εκτυπωτής ετικέτας - Η σωστή επιλογή

16/05/2019
από Ταμειακά Συστήματα Σωτηριάδης

Είτε θέλετε να κρατήσετε το απόθεμα σας σε τάξη, είτε να αποστείλετε δέματα, να ντύσετε μπουκάλια, κιβώτια, για κάθε είδος προϊόντος που παράγετε και θέλετε να έχει την ταυτότητα σας, η λύση είναι ένας έγχρωμος εκτυπωτής ετικέτας.

Σε αντίθεση με έναν απλό εκτυπωτή, ο εκτυπωτής ετικέτας είναι σε θέση να εκτυπώσει σε διάφορα είδη υλικού (για αντοχή στις μεταφορές, την αποθήκευση κλπ), να εκτυπώσει σε ρολό, με εύκολα προσαρμόσιμα μεγέθη ετικέτας κλπ.

Ας δούμε τώρα πώς θα κάνετε τη σωστή επιλογή εκτυπωτή για τη δική σας επιχείρηση και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Αλλαγή ΦΠΑ από 24% σε 13% (20/5/19) - Μάθετε ποιες επιχειρήσεις επηρεάζει;

16/05/2019
από Sotiriadis Dataspot
 
 
Κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α' βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις» η τροπολογία για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στα τρόφιμα και στην ενέργεια.
 
Με την υπόψη τροπολογία μετατάσσονται σε χαμηλότερο συντελεστή Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), διάφορα αγαθά και υπηρεσίες. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, μετατάσσονται σε μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α. (13%) από είκοσι τέσσερα τοις εκατό (24%) που ισχύει σήμερα:

Χρειάζομαι έναν καταστροφέα εγγράφων;

08/05/2019
από Ταμειακά Συστήματα Σωτηριάδης
Ο καταστροφέας εγγράφων είναι σήμερα ένα απαραίτητο εργαλείο σε κάθε εταιρεία, επιχείρηση, χώρο εργασίας, γραφείο κλπ. Οι λόγοι για να αποκτήσετε το δικό σας καταστροφέα εγγράφων είναι πολλοί.

Απόσυρση ταμειακών μηχανών - Όλοι οι κωδικοί των μοντέλων που αποσύρονται

10/01/2018
από
Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, οι κάτοχοι Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ) οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα έκδοσης απόδειξης λιανικών συναλλαγών σε ευρώ και εξακολουθούν να εμφανίζονται στο υποσύστημα Taxis ως ενεργοί, καλούνται να δηλώσουν την εκπρόθεσμη παύση αυτών στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., μέχρι την 28-02-2018. Από την 01-03-2018 και στο εξής τυχόν εμφάνιση ΦΗΜ της ανωτέρω κατηγορίας ως ενεργού στο υποσύστημα Taxis, συνιστά για τον κάτοχο-χρήστη αυτού παράβαση των διατάξεων της περίπτωσης ια΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 54 του ν.4174/2013.

Πληκτρολογήστε το μοντέλο της ταμειακής σας μηχανής και δείτε αν θα πρέπει να την αποσύρεται αλλά και την προθεσμία απόσυρσης.
 
 

Τέλος η δωρεάν πλαστική σακούλα από τις αρχές του 2018

10/01/2018
από Ταμειακά Συστήματα Σωτηριάδης
Τέλος 0,03 ευρώ θα πληρώνουμε από την 1η Ιανουαρίου 2018 για κάθε λεπτή πλαστική σακούλα –αυτές που χρησιμοποιούμε κυρίως στα σούπερ μάρκετ– ενώ η επιβάρυνση αυτή θα αυξηθεί στα 0,07 ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2019. Στόχος; Να μειωθεί δραστικά η χρήση πλαστικής σακούλας στην Ελλάδα –όπου σήμερα ο αριθμός τους υπερβαίνει τις 400 ανά κάτοικο ετησίως– σε 90 ανά κάτοικο, έως το 2020. Το ειδικό τέλος θα εισπράττεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και θα αποδίδεται στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ). Εάν, πάντως, διαπιστωθεί ότι ο στόχος δεν έχει επιτευχθεί, μπορεί να αποφασισθεί ακόμη και πλήρης απαγόρευσης εμπορίας για ορισμένα είδη σακούλας.
 

Πρόστιμο 500 ευρώ για όσους δεν αποσύρουν παλιές ταμειακές

10/01/2018
από Sotiriadis Dataspot
Οι κάτοχοι Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ) οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα έκδοσης απόδειξης λιανικών συναλλαγών σε ευρώ και εξακολουθούν να εμφανίζονται στο υποσύστημα Taxis ως ενεργοί, καλούνται να δηλώσουν την εκπρόθεσμη παύση αυτών στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018. Από την 1η Μαρτίου 2018 και στο εξής τυχόν εμφάνιση ΦΗΜ της ανωτέρω κατηγορίας ως ενεργού στο υποσύστημα Taxis, συνιστά για τον κάτοχο-χρήστη αυτού παράβαση. Τα παραπάνω προβλέπονται από σχετική απόφαση του διοικητή της Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργου Πιτσιλή. 
 

Πλήρωση μνήμης

01/01/2018
από Sotiriadis Dataspot

Αγορά νέας ταμειακής μηχανής μετά από πλήρωση φορολογικής μνήμης, διαφύλαξη της παλαιάς ταμειακής μηχανής.

1. Yποχρεώσεις χρήστη

Στην περίπτωση κατά την οποία ο επιτηδευματίας προβεί στην αγορά καινούργιας φ.τ.μ., λόγω πλήρωσης της μνήμης υποχρεούται:

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση

Το καλάθι μου

Η WishList μου

Ο Λογαριασμός μου

Είσαι νέος χρήστης? Κάνε εγγραφή τώρα!

Σύνδεση