9/9

Οδηγός αγοράς χρηματοκιβωτίου-αρχειοθήκης - Ποιο χρηματοκιβώτιο να επιλέξω για την επιχείρησή μου

11/10/2022
Sotiriadis Dataspot
Χρηματοκιβώτιο - αρχειοθήκη

Ποιο χρηματοκιβώτιο να επιλέξω για την επιχείρησή μου;

Ένα χρηματοκιβώτιο είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση. Σε κάθε επιχείρηση υπάρχουν πολύτιμα αντικείμενα τα οποία χρειάζεται να προστατευθούν από κλοπή, πυρκαγιά ή οποιαδήποτε άλλη φυσική καταστροφή. Είτε αυτά είναι χρήματα, είτε πολύτιμα έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές ή άλλα αντικείμενα, με ένα χρηματοκιβώτιο μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα παραμένουν πάντα ασφαλή. 

Τύποι χρηματοκιβωτίων

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χρηματοκιβώτια και αρχειοθήκες ασφαλείας που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Αρχικά, υπάρχουν κιβώτια με διαφορετική εσωτερική διαρρύθμιση, ανάλογα με τα αντικείμενα που θέλεις να αποθηκεύσεις. Για παράδειγμα, υπάρχουν αυτά που είναι διαμορφωμένα σαν αρχειοθήκες, για την αποθήκευση πολύτιμων εγγράφων, αυτά που είναι ιδανικά για την αποθήκευση κλειδιών και άλλα με πολλούς χώρους για αποθήκευση πολλών διαφορετικών πραγμάτων.

Έπειτα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και το διαθέσιμο χώρο, υπάρχουν χρηματοκιβώτια σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις χρηματοκιβώτια με χωρητικότητα από 10lt έως 500lt. 

Επίπεδα ασφαλείας

Όλα τα χρηματοκιβώτια και οι αρχειοθήκες που πωλούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Γενικότερα, όσο αυξάνεται το κόστος του χρηματοκιβωτίου, τόσο αυξάνεται και το επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει. Τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα από ατσαλολαμαρίνα άριστης ποιότητας, αλλά θα βρεις και χρηματοκιβώτια με πολλαπλή θωράκιση που τα καθιστά απροσπέλαστα από οποιοδήποτε τρυπάνι ή άλλο κοπτικό μέσο.

Επιπλέον, υπάρχουν και χρηματοκιβώτια πυρασφάλειας, τα οποία διατηρούν την εσωτερική τους θερμοκρασία από 60 έως 120 λεπτά, ώστε να παραμείνει άθικτο το περιεχόμενό τους σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Τύπος κλειδώματος

Υπάρχουν χρηματοκιβώτια με διαφορετικούς τύπους κλειδώματος.

Υπάρχουν αυτά με κλασική κλειδαριά που ανοίγει με κλειδί. Η λύση αυτή είναι πρακτική και εύκολη στη χρήση.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια το κλείδωμα γίνεται με κλειδαριά ασφαλείας και μηχανικό κλειδάριθμο.

Τέλος, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, υπάρχουν χρηματοκιβώτια με ηλεκτρονική κλειδαριά πληκτρολογίου και προηγμένες λειτουργίες, όπως δυνατότητα τοποθέτησης πολλών κωδικών, οπτικοηχητικές ενδείξεις ανοίγματος - κλεισίματος και προγραμματισμό πολλών χρηστών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις μία τεράστια συλλογή από χρηματοκιβώτια και συρταριέρες ασφαλείας για απλή χρήση, αλλά και βαρέως τύπου. Εξερεύνησε τη συλλογή.

TSW/0HN
104.78  84.50  +ΦΠΑ

DS/5H
205.84  166.00  +ΦΠΑ

DBAUM 500

NV JUMBO
3,246.32  2,618.00  +ΦΠΑ