9/9

Λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών στις courier αυτή την περίοδο, παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις. Σας προτείνουμε να επιλέξετε παράδοση με μεταφορικές εταιρείες καθώς μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζουν καθυστέρηση στις παραδόσεις τους.

Για την πιο άμεση εξυπηρέτησή σας στην Θεσσαλονίκη, για παραγγελίες άνω των 30€, οι παραδόσεις γίνονται με δικά μας μέσα ΔΩΡΕΑΝ.

Σετ θήκης κερμάτων & χαρτονομισμάτων

ΚΕΡ-0003
11%
Hover on image to enlarge
Κερδίζετε: 3.20 € (11%)
25.80 
(31.99  Με Φ.Π.Α.)
+

Περιγραφή


Η ιδανική επιλογή σετ θήκης κερμάτων και χαρτονομισμάτων για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλο όγκο χρημάτων και επομένως χρειάζονται την κατάλληλη λύση για την οργάνωση του ταμείου τους.

Το σετ θήκης κερμάτων και χαρτονομισμάτων είναι βολικό για την οργάνωση του συρταριού σας, καθώς διαθέτει θέσεις κερμάτων ειδικά διαμορφωμένες με ενδείξεις της συνολικής αξίας τους για γρηγορότερες συναλλαγές χωρίς να κάνετε υπολογισμούς.  Επιπλέον, διαθέτει επτά θέσεις χαρτονομισμάτων με δυνατότητα τοποθέτησης έως και 300 χαρτονομίσματα σε κάθε θέση.

Χωρητικότητα Θήκης :  Διαθέτει επτά (7) θέσεις χαρτονομισμάτων, με δυνατότητα  τοποθέτησης έως και 300 χαρτονομίσματα σε κάθε θέση.
Υλικό Κατασκευής :  ABS ανακυκλώσιμο
Βάρος : 700 γραμμάρια
Χρώμα : Μαύρο με λευκές ή κίτρινες διαβαθμίσεις
Διαστάσεις : 32,5cm (Πλάτος) X 30,5cm (Βάθος) X 6,2cm (Ύψος)

* Το περιεχόμενο του προϊόντος δεν συμπεριλαμβάνεται :)

Full-Width-Products

Γρήγορες συναλλαγές χωρίς υπολογισμούς.
Ιδανικό για διαχείριση μεγάλου όγκου χρημάτων.
Προϊόντα στην ίδια κατηγορία