9/9

Εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών EPSON TM-C3500

ΕΕΤ-0007
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
15%
Hover on image to enlarge
Από: 2,108.00 
1,783.12 
1,438.00  +ΦΠΑ
+
Αυτό το προϊόν το βλέπουν 1 άτομα αυτή τη στιγμή!

Περιγραφή


Ο γρήγορος, υψηλής ποιότητας εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών, που έχει σχεδιαστεί για να εκτυπώνει ευρεία ποικιλία ετικετών στο γραφείο σας με χαμηλό κόστος ανά ετικέτα. Οι εκτυπωτές TM-C3500 προσφέρουν χρώματα υψηλής ποιότητας και ευελιξία με την κατ' απαίτηση εκτύπωση ετικετών, επιγραφών και εισιτηρίων. Αποδίδουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, εκτυπώνουν σε ταχύτητες έως 103 χιλ./δευτ. και διαθέτουν ξεχωριστές φύσιγγες μελανιού pigment. Χάρη σε όλες αυτές τις ιδιότητές τους, η επιχείρησή σας μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα καθώς δεν αναθέτετε σε τρίτους την παραγωγή ετικετών και εκτυπώνετε τις ετικέτες σας εσωτερικά και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

• Ανθεκτικότητα & υψηλή ποιότητα

Χάρη στις φύσιγγες μελανιού pigment DURABrite Ultra, μπορείτε να δημιουργήσετε ετικέτες υψηλής λεπτομέρειας που στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικές στην επίδραση του νερού, τις μουτζούρες και το ξεθώριασμα. Οι ετικέτες σας θα είναι εξαιρετικές και η ποιότητα του μελανιού pigment που παρέχει ανθεκτικές εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια είναι ιδανική για πάρα πολλές εφαρμογές. Χάρη σε αυτόν τον έγχρωμο εκτυπωτή ετικετών για κάθε χρήση, η επιχείρησή σας θα είναι σύμφωνη με τις διεθνείς οδηγίες επισήμανσης με βάση το GHS, καθώς ο συνδυασμός του μελανιού pigment με τα μέσα εκτύπωσης PE Matte Label είναι ιδανικός για χρήση σε δυσμενή περιβάλλοντα, παρέχοντας ακριβείς και καθαρές εκτυπώσεις, ανθεκτικές στο νερό και τις περισσότερες χημικές ουσίες.

• Εύχρηστος εκτυπωτής ετικετών 4 χρωμάτων

Μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε σε ευρεία γκάμα υλικών, όπου συμπεριλαμβάνονται ματ και γυαλιστερό χαρτί με επικάλυψη και ετικέτες σε μορφή φιλμ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ακριβώς τον τύπο των ετικετών που χρειάζεστε. Η οθόνη LCD εμφανίζει τα επίπεδα μελάνης και τις πληροφορίες κατάστασης του εκτυπωτή,ενώ χάρη στο χειρισμό που πραγματοποιείται από την πρόσοψη και την εύκολη ρύθμιση του λογισμικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον εκτυπωτή εύκολα χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση από ειδικό.

• Μεγαλύτερη οικονομία

Αυτός ο εκτυπωτής ετικετών είναι ιδανικός όταν το ζητούμενο είναι η μείωση του κόστους εκτύπωσης, γιατί, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία inkjet της Epson, επιτυγχάνεται το χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά ετικέτα. Μεμονωμένες φύσιγγες μελανιού σημαίνει καμία απώλεια μελανιού, επειδή αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

  • Ανθεκτικές εκτυπώσεις
  • Μελάνη pigment μεγάλης διάρκειας
  • Υψηλἠ ταχύτητα εκτύπωσης
  • Εκτυπώστε ετικέτες έως 103 χιλ./δευτερόλεπτο
  • Ματ, γυαλιστερά, κλπ μέσα
  • Εκτυπώστε σε ευρεία γκάμα μέσων
  • Εύκολη λειτουργία
  • Οθόνη LCD με ένδειξη κατάστασης μελάνης & εκτυπωτή
  • Εξοικονόμηση κόστους
  • Μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης

Full-Width-Products

Aποτελέσματα υψηλής ποιότητας

Εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών EPSON TM-C3500

Με τον TM-C3500, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε και να εκτυπώσετε τις δικές σας έγχρωμες ετικέτες.

Είτε πρόκειται για την εκτύπωση ετικετών συσκευασίας με χρωματιστά λογότυπα και εικόνες είτε για την εκτύπωση εισιτηρίων και ταυτοτήτων με σημαντικούς γραμμοκώδικες και πληροφορίες προϊόντος, αυτός ο εκτυπωτής διασφαλίζει ότι μπορείτε να εκτυπώνετε τα πάντα από μία συσκευή.

Video παρουσίασης


Χαρακτηριστικά


Κατασκευαστής :
EPSON

Αρχεία PDF


Κατεβάστε το αρχείο PDF με τα χαρακτηριστικά (Epson-TM-C3500.pdf, 1,762 Kb) [Λήψη]

Ετικέτες