9/9

Εξοπλισμός προστασίας ενάντια στον COVID-19 για την επιχείρησή σου

28/01/2022
Sotiriadis Dataspot

Η πανδημία COVID-19 έχει φέρει μία νέα πραγματικότητα στον εργασιακό χώρο. Είναι απαραίτητο πλέον για κάθε επιχείρηση να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα, ούτως ώστε να μπορεί να συνεχιστεί η εργασία απρόσκοπτα και με ασφάλεια, εμποδίζοντας τη μετάδοση του ιού και φροντίζοντας για την υγεία όλων.

Φυσικά, τα βασικά προστατευτικά μέτρα είναι η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, αλλά αυτά δεν είναι αρκετά όταν πολλοί άνθρωποι βρίσκονται για αρκετή ώρα στον ίδιο χώρο. Απαραίτητα για μία επιχείρηση κρίνονται πλέον και τα προστατευτικά plexiglass. Λειτουργούν ως επιπλέον προστασία από την εναέρια μετάδοση του ιού και μπορούν να τοποθετηθούν τόσο μεταξύ των εργαζόμενων σε μία επιχείρηση, όσο και σε σημεία πώλησης, καθιστώντας εφικτή την ανέπαφη πληρωμή. Έτσι, είναι κατάλληλα τόσο για την ασφάλεια των εργαζόμενων όσο και των πελατών που επισκέπτονται το χώρο σου.

Μία επιπλέον λύση για την προστασία σε επαγγελματικό χώρο είναι τα αυτόματα απολυμαντικά χεριών. Πρόκειται για εξοπλισμό με ειδικό απολυμαντικό τζελ, που ενεργοποιείται ανέπαφα και συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς σωματιδίων από τα χέρια και την αποφυγή τυχόν μολύνσεων. Ένα απολυμαντικό χεριών είναι απαραίτητο για διάφορους τύπους επιχειρήσεων, όπως υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, σχολεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια και αεροδρόμια.

Τέλος, μία ιδιαίτερα προηγμένη λύση είναι και ένας αποστειρωτής αέρα. Πρόκειται για μία συσκευή που παράγει όζον, το οποίο εξουδετερώνει τους ιούς, αλλά επίσης και τη μούχλα, τα βακτήρια και τις άσχημες μυρωδιές. Ο αποστειρωτής αέρα κρίνεται απαραίτητος για επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρήσουν ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, όπως επαγγελματικές κουζίνες, φαρμακεία και ιατρεία, και για χώρους όπου είναι αναπόφευκτη η συσσώρευση πλήθους, όπως ξενοδοχεία και διάφορους χώρους αναμονής.

Η πανδημία που διανύουμε μπορεί να είναι μία ευκαιρία για την επιχείρησή σου να επενδύσει σε εξοπλισμό προστασίας που θα αποβεί χρήσιμος τώρα, αλλά και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Οι κίνδυνοι για την υγεία μας είναι πολλοί και ένας τέτοιος εξοπλισμός μπορεί να διασφαλίσει την υγεία των εργαζόμενων και, κατ’ επέκταση, την αυξημένη παραγωγικότητα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις τον εξοπλισμό προστασίας που χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου.