9/9

Μία εισαγωγή στα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης

14/03/2022
Sotiriadis Dataspot
Εμπορική διαχείριση

Μία εισαγωγή στα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης

Όταν μιλάμε για προγράμματα εμπορικής διαχείρισης αναφερόμαστε σε λογισμικό που καθιστά εφικτή την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των κινήσεων μίας επιχείρησής, από τον προμηθευτή ως τον πελάτη, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία της. Αν το πελατολόγιο σου είναι μεγάλο και χρειάζεσαι οργάνωση, έλεγχο και εύκολη διαχείρισή του, παρακάτω παρουσιάζουμε ορισμένες λύσεις για εσένα.

Λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών

Κάθε κατάστημα λιανικής και χονδρικής χρειάζεται δυνατότητες εντατικής λιανικής και τιμολόγησης, και αυτό ακριβώς προσφέρει ένα λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών. Πρόκειται για λογισμικό στο οποίο μπορείς να προσθέσεις τα προϊόντα σου, για να γνωρίζεις κάθε στιγμή ποιο είναι το απόθεμα σου και να ολοκληρώνεις παραγγελίες εύκολα και γρήγορα. Υπάρχει η δυνατότητα για έκδοση τιμολογίων και μπορείς να κάνεις και άμεση σύνδεση με κάποιο φορολογικό στοιχείο για έκδοση απόδειξης και σύνδεση με ζυγαριά. Επιπλέον, δίνονται και δυνατότητες για οργάνωση του προσωπικού και καταγραφή των ωρών παρουσίας τους στη δουλειά και έχεις πρόσβαση σε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τη λειτουργία της επιχείρησής σου. Ένα λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών είναι το WiOrder Retail.

Λογισμικό διαχείρισης ραντεβού

Για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, όπως ιατρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής ή οποιονδήποτε άλλο τύπο επιχείρησης που λειτουργεί με καθημερινά ραντεβού, απαραίτητο κρίνεται ένα πρόγραμμα οργάνωσης ραντεβού. Ένα τέτοιο πρόγραμμα σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείς καρτέλες πελατών, να έχεις πρόσβαση στο ιστορικό τους και να καταγράφεις ζητήματα που εκκρεμούν. Επίσης, καθιστά ευκολότερη την επικοινωνία με τους πελάτες σου με δυνατότητες μαζικής αποστολής sms ή email. Ρίξε μία ματιά στο πρόγραμμα διαχείρισης ραντεβού My Calendar.

Λογισμικό διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να σου δώσει ένα τεράστιο εμπορικό πλεονέκτημα και να κάνει την επιχείρησή σου να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Για εύκολη διαχείριση των προϊόντων σου σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεσαι το κατάλληλο λογισμικό, όπως το CS-Cart. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση με προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης του αποθέματός σου, της εμφάνισης των προϊόντων, αλλά και διαχείρισης των παραγγελιών και των πελατών σου. Διάβασε περισσότερα για την κατασκευή e-shop για την επιχείρησή σου.

Τα διάφορα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης είναι απαραίτητα εργαλεία για τη διαχείριση του τεράστιου όγκου δεδομένων, τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής σου και την αύξηση της αποδοτικότητάς της. Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να βρεις το κατάλληλο για τις δικές σου ανάγκες.