9/9

Ποιο Barcode Scanner να επιλέξω;

21/06/2019
Sotiriadis Dataspot

Ποιο Barcode Scanner να επιλέξω;

Διαβάζοντας τους παρακάτω παράγοντες επιλογής barcode scanner θα βεβαιωθείτε πως το μηχάνημα που θα επιλέξετε θα ανταποκρίνεται ιδανικά στην εργασία σας.

 

Σε ποιο εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να ανταποκρίνεται?

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε αν ψάχνουμε για μια πραγματικά ανθεκτική κατασκευή (π.χ. για χρήση σε βιομηχανικό χώρο) ή για μηχανήματα προορισμένα για πιο ήπια περιβάλλοντα (π.χ. ταμείο ή γραφείο). Συνηθισμένες υπηρεσίες χρήσης barcode scanner είναι σουπερμάρκετ, πολυκαταστήματα, βιοτεχνίες, καταστήματα λιανικής ή χονδρικής πώλησης κλπ. με όλες να έχουν διαφορετικές ανάγκες.

 

Επιτραπέζια ή κινητή λύση?

Δεν υπάρχει μία γενική ιδανική επιλογή! Ένα επιτραπέζιο barcode scanner σίγουρα δε δεσμεύει το χρήστη και συνήθως αποτελεί μία σίγουρη επιλογή για σουπερμάρκετ, για μίνι μάρκετ κλπ. Από την άλλη μεριά ένα barcode scanner χειρός αποτελεί την τέλεια επιλογή για χρήση on the go όπως οι απογραφές και γενικά συλλογές δεδομένων και προσφέρεται σε ενσύρματα κι ασύρματα μοντέλα.

 

Μονής ή διπλής δέσμης (1D ή 2D)?

Βασικό χαρακτηριστικό ενός barcode scanner είναι ο τρόπος με τον οποίο σκανάρει ένα barcode καθώς και ο τύπος του barcode που σκανάρει. Ένας 1D barcode scanner είναι ο πιο γνωστός και μέχρι τώρα δημοφιλής τρόπος σκαναρίσματος. Τα 2D barcodes κρατάνε περισσότερα δεδομένα σε λιγότερο “χώρο” και προτιμούνται από πολλές επιχειρήσεις στις οποίες απαραίτητο είναι ένα barcode scanner διπλής δέσμης. Και οι δυο μέθοδοι συναντιούνται σε επιτραπέζιες και κινητές λύσεις καθώς και ενσύρματες κι ασύρματες.

 

Βρείτε εδώ ολόκληρη τη συλλογή μας από barcode scanners.

Αν αυτές οι πληροφορίες σας βοήθησαν να καταλάβετε καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησης σας αλλά έχετε ακόμη απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Χαιρόμαστε να βρισκόμαστε στο πλάι σας και να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις για την επιχείρηση σας. Η 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη της εταιρείας μας δίνει λύσεις σε κάθε σας απορία κι ανάγκη!