9/9

Για εσένα που χρειάζεσαι ακρίβεια & αξιοπιστία σε κάθε μέτρηση!

01/09/2021
Sotiriadis Dataspot

Αναζητάς έναν αξιόπιστο καταμετρητή χαρτονομισμάτων; Θέλεις να μετράς αξιόπιστα μεγάλο αριθμό κερμάτων; Διάβασε παρακάτω και ενημερώσου για τα πλεονεκτήματα απόκτησης και χρήσης ενός καταμετρητή χρημάτων.

Καταμετρητές κερμάτων

Οι καταμετρητές κερμάτων αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο για όσες επιχειρήσεις διαχειρίζονται πολλά κέρματα καθημερινά. Με την καταμέτρηση γίνεται και ταξινόμηση των κερμάτων σε ξεχωριστές θέσεις, απλουστεύοντας τη διαδικασία καταμέτρησης. Η κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες γι’ αυτό μη διστάσεις να μας ρωτήσεις για τη δική σου επιχείρηση.

Οι καταμετρητές κερμάτων ενσωματώνονται εύκολα σε καταστήματα ψιλικών, καφετέριες, υπηρεσίες εστίασης & delivery, αλλά και εκδοτήρια εισιτηρίων, τράπεζες, ταχυδρομεία, εκκλησίες κλπ.

Καταμετρητές χαρτονομισμάτων

Οι καταμετρητές χαρτονομισμάτων είναι ιδανικοί για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται καθημερινά μεγάλο αριθμό χαρτονομισμάτων. Η ανίχνευση πλαστών είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα που οδηγεί σε αξιόπιστες & ασφαλείς συναλλαγές. Επιπλέον, την επιλογή καταμετρητή χαρτονομισμάτων επηρεάζει κι η δυνατότητα απλής ή μεικτής καταμέτρησης. Θέλεις να μετράς σε ευρώ ή και σε ξένα νομίσματα;

Συγκεκριμένα στους καταμετρητές χαρτονομισμάτων, η ποιοτική ανίχνευση των πλαστών παίζει επίσης ρόλο στην τελική τιμή του μηχανήματος. Το ίδιο ισχύει και για τη δυνατότητα απλών και μεικτών καταμετρήσεων. 

Οι δυνατότητες των καταμετρητών

Οι καταμετρητές μπορούν να πραγματοποιήσουν ακριβείς μετρήσεις και να ελέγξουν ξένα χαρτονομίσματα, όπως δολάρια Η.Π.Α. και λίρες Αγγλίας, καθώς και να εντοπίσουν μισά και διπλά χαρτονομίσματα. Στην αγορά θα βρείτε καταμετρητές που αναγνωρίζουν τη νέα γενιά χαρτονομισμάτων (Ευρώ) κι είναι εγκεκριμένοι από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Το κόστος μηχανήματος

Όπως και σε κάθε μηχάνημα εξοπλισμού, έτσι και σε αυτήν την κατηγορία οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη και του επαγγελματία. Στην αγορά θα βρούμε πολλούς καταμετρητές σε ένα μεγάλο εύρος τιμών. Οι τιμές φτάνουν κι αρκετές χιλιάδες ευρώ ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε επιχείρησης.

Έτσι καταλαβαίνουμε πως σε κάθε περίπτωση η ποιότητα κι αξιοπιστία επηρεάζει την τιμή του προϊόντος. Δεν είσαι σίγουρος για την επιλογή του ιδανικού για σένα μηχανήματος; Ρώτησε μας σήμερα!  Η ομάδα μας είναι σε θέση να σου προτείνει τον ιδανικό καταμετρητή που θα ταιριάζει στην επιχείρηση και τις ανάγκες σου.