9/9

Εκτυπωτής ετικέτας - Η σωστή επιλογή

16/05/2019
Sotiriadis Dataspot

Εκτυπωτής ετικέτας - Η σωστή επιλογή

Είτε θέλετε να κρατήσετε το απόθεμα σας σε τάξη, είτε να αποστείλετε δέματα, να ντύσετε μπουκάλια, κιβώτια, για κάθε είδος προϊόντος που παράγετε και θέλετε να έχει την ταυτότητα σας, η λύση είναι ένας έγχρωμος εκτυπωτής ετικέτας.

Σε αντίθεση με έναν απλό εκτυπωτή, ο εκτυπωτής ετικέτας είναι σε θέση να εκτυπώσει σε διάφορα είδη υλικού (για αντοχή στις μεταφορές, την αποθήκευση κλπ), να εκτυπώσει σε ρολό, με εύκολα προσαρμόσιμα μεγέθη ετικέτας κλπ.

Ας δούμε τώρα πώς θα κάνετε τη σωστή επιλογή εκτυπωτή για τη δική σας επιχείρηση και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείτε αν η εκτύπωση ετικέτας που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας θα είναι μια εβδομαδιαία, μηνιαία ή μια καθημερινή δραστηριότητα. Είναι πολύ βασικό να μην αγοράσετε έναν εκτυπωτή ετικέτας που θα υπολειτουργεί όπως επίσης κι έναν εκτυπωτή που θα σας παρέχει άχρηστες για σας έξτρα λειτουργίες.

Η ταχύτητα εκτύπωσης των ετικετών σας παίζει κάποιο βασικό ρόλο στις εργασίες της επιχείρησης σας ή είναι δευτερεύουσας σημασίας; Πόσο σημαντική είναι η ποιότητα χρώματος και εικόνας, ακόμα και του είδους του υλικού της ετικέτας; Είναι απαραίτητη η ύπαρξη συστήματος κοπής στο μηχάνημα ή όχι;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός έγχρωμου εκτυπωτή ετικέτας ώστε να είστε 100% ευχαριστημένοι από το μηχάνημα με το οποίο εξοπλίσατε την επιχείρηση σας.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη και οι απαιτήσεις σας σε εκτυπωτές ετικέτας το σίγουρο είναι πως ψάχνετε για ποιοτικές, αξιόπιστες λύσεις και επιλογές μηχανημάτων με αντοχή στο χρόνο και αποτελεσματικότητα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε έγχρωμους εκτυπωτές ετικέτας επιλεγμένους για την απόλυτη σχέση ποιότητας-τιμής τους καθώς και για την ελεγμένη αξιοπιστία των υλικών τους. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για όποια απορία έχετε σχετικά με τους εκτυπωτές και τη χρήση τους. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!