9/9

Είναι αξιόπιστοι οι Ανιχνευτές Πλαστών Χαρτονομισμάτων;

20/06/2019
Sotiriadis Dataspot

Είναι αξιόπιστοι οι Ανιχνευτές Πλαστών Χαρτονομισμάτων;

Η αγορά ενός ανιχνευτή πλαστών χαρτονομισμάτων είναι πολύ σημαντική υπόθεση για κάθε επιχείρηση που πραγματοποιεί καθημερινά χρηματικές συναλλαγές. Μερικά πλαστά χαρτονομίσματα μπορούν να αποδειχτούν αρκετά ζημιογόνα για την επιχείρηση, γι’ αυτό και η επένδυση σε ένα αξιόπιστο μηχάνημα ανίχνευσης είναι απαραίτητη.
 
 
Πόσο αξιόπιστος όμως είναι ένας ανιχνευτής χαρτονομισμάτων;
 
Ξεκινώντας απ’ τα βασικά, κάθε ανιχνευτής χαρτονομισμάτων διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που εγγυούνται τον απόλυτο έλεγχο του κάθε χαρτονομίσματος.
Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο έλεγχος υπεριώδους ακτίνας UV, υπέρυθρου φωτός IR, μαγνητικός έλεγχος MG, ανίχνευση μεγέθους SD, ανίχνευση λευκού φωτός WL κλπ. Το κάθε χαρακτηριστικό δεν αποτελεί απόλυτη εξακρίβωση της γνησιότητας γι’ αυτό και τα μηχανήματα ακολουθούν συχνά ένα συνδυασμό μεθόδων για 100% ποιότητα αποτελέσματος.
 
Σημαντικό στοιχείο πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός ανιχνευτή πλαστών χαρτονομισμάτων είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν απλό ανιχνευτή ευρώ ή έναν ανιχνευτή ευρώ, δολαρίου, λίρας Αγγλίας κλπ.
 
Επιπλέον σιγουρευτείτε πως ο ανιχνευτής που θα αγοράσετε ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες εργασίας σας. Για παράδειγμα θα είναι εύκολος στη μεταφορά ή στην εργασία on the go;
 
Πολύ σημαντικό κριτήριο για την επιλογή ανιχνευτή είναι φυσικά η αναβάθμιση του και η δυνατότητα ανταπόκρισης του σε νέα χαρτονομίσματα
 
Ένας ανιχνευτής χαρτονομισμάτων είναι λοιπόν 100% αξιόπιστος όταν τον έχετε προμηθευτεί από εταιρείες-γνώστες του αντικειμένου, όταν η κατασκευάστρια εταιρεία τηρεί όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια ανάγνωσης των χαρτονομισμάτων και φυσικά η έγκριση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι ένα μεγάλος παράγοντας αξιοπιστίας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία σας.
 
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων σε ασυναγώνιστες τιμές, ανιχνευτές ρεύματος ή ανιχνευτές ρεύματος-μπαταρίας, εγκεκριμένους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Αναβαθμισμένοι για τον απόλυτο έλεγχο των νέων χαρτονομισμάτων (100 & 200 ευρώ) εξοπλίζουν την επιχείρηση σας και προσφέρουν προστασία και ποιότητα απόδοσης.
Δείτε τους ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων μας εδώ.