9/9

Χειροκίνητη Ετικετέζα Towa APN30 (Πλάτος Ετικετών 20-30mm)

ΕΤΙ-0013
18%
Hover on image to enlarge
Κερδίζετε: 20.00 € (18%)
90.00 
(111.60  Με Φ.Π.Α.)
+

Περιγραφή


Οι χειροκίνητες ετικετέζες της TOWA είναι ένα καινοτόμο εργαλείο, το οποίο προσφέρει ευκολία, ταχύτητα και σταθερότητα στην επικόλληση ετικετών επάνω σε προϊόντα, κιβώτια κ.λ.π.

Μπορεί να επικολλήσει ετικέτες γραμμωτού κώδικα (barcode), απλές ετικέτες και/ ή σφραγίδες σε ρολό. Με το σύστημα αισθητήρα Mech-Sensor της Ετικετέζας Towa APN-30 ανιχνεύονται αυτόματα οι διαστάσεις της ετικέτας και η κατάλληλη κίνηση για την σωστή εφαρμογή της. Με ευκολία πλέον θα διαχειρίζεστε τις ετικέτες σας χωρίς να απαιτείται μηχανική ρύθμιση.

Εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητη τοποθέτηση της ετικέτας καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους εκτυπώνουν αρκετές ετικέτες ημερησίως και θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο στην επικόλληση. Μία βολική και ανθεκτική συσκευή που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το αριθμό των προϊόντων στα οποία προστίθεται ετικέτες καθημερινά.

Η χειροκίνητη Ετικετέζα Towa APN-30 μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες ετικετοποίησης πολλών επιχειρήσεων. Ιδανική είναι, λοιπόν, για εμπόρους λιανικής, πωλητές εξαγωγικού εμπορίου, υπάλληλους σε ταχυμεταφορές, βιομηχανίες, αλλά και παραγωγούς φυτικής καλλιέργειας και αλιείας.
*Ορισμένοι τύποι ταινιών, συνθετικού χαρτιού και άλλες ειδικές ετικέτες μπορεί να μην υποστηρίζονται.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: APN-30
  • Μέγεθος ετικέτας (πλάτος mm): 20-30 
  • Μήκος ετικέτας (mm): 34

Full-Width-Products

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία