9/9

Ηλεκτρικό ακονιστήρι μαχαιριών MOD 2000

101.0030
Hover on image to enlarge
396.80 
320.00  +ΦΠΑ
+

Περιγραφή


Το ακονιστήρι μαχαιριών MOD-2000 είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που κάνουν εκτεταμένη χρήση μαχαιριών. Με τον ισχυρό κινητήρα και την ισχυρή μετάδοσή του επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσω ενός άξονα, τροχού και τροχίσκων.

Το ακονιστήρι μαχαιριών MOD-2000 διαθέτει ένα πατενταρισμένο σύστημα επαφής μαξιλαριού, χρησιμοποιεί ιμάντες αλουμινίου-οξειδίου που τοποθετούνται σε τροχούς με πατενταρισμένο περίβλημα αφρού. Ενώ τα μαχαίρια είναι ακονισμένα, το σύστημα μαξιλαριού "γυαλίζει το μαχαίρι", η μέθοδος αυτή όχι μόνο παράγει ακμές πιό εντυπωσιακές από ό, τι όταν το μαχαίρι ήταν καινούργιο, αλλά εξαλείφει την ανάγκη για χάραξη.

Με την ανθεκτική κατασκευή και την τεχνολογία του, θα αντέξει τη συνεχή χρήση σε μια πολύ απαιτητική κουζίνα, λόγω των βαρέων εργατικών μηχανισμών και του κινητήρα. Κατάλληλο για επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, κρεοπωλεία ή οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση με μεγάλη εμπορική κουζίνα με αρκετούς σεφ.

Παράγει ομαλές άκρες με ευκρινείς ακμές σε όλα τα μαχαίρια καλής ποιότητας (όχι απαραιτήτως καθαρά), συμπεριλαμβανομένων: Ιαπωνικά, Δυτικά, ίσια, καμπύλα ή οδοντωτά, μπαλτάδες κ.α. - χωρίς απαραίτητη δεξιότητα.

Διαθέτει προσθαφαιρούμενο μηχανισμό ακονίσματος για εύκολο καθάρισμα - πλύσιμο και ανταλλακτικό ιμάντα τροχίσματος. Απόλυτα ασφαλές, ταχύτατο λόγω του ισχυρού μοτέρ και εύκολο στην χρήση.

Full-Width-Products

Χαρακτηριστικά


Βάρος :
3,8Kg
Διαστάσεις :
370 x 190 x 190mm
Ισχύς :
0,15Hp
Τροφοδοσία :
220V/50Hz

Ετικέτες


Προϊόντα στην ίδια κατηγορία