9/9

Συστήματα προτεραιότητας – Βάλτε τάξη στην εξυπηρέτηση πελατών σας!

20/04/2021
Sotiriadis Dataspot

Ένα σύστημα προτεραιότητας αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποιημένης διαχείρισης πελατών και βάζει κυριολεκτικά σε τάξη τον χώρο αναμονής εξυπηρέτησης των πελατών σας, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα του προσωπικού σας. Προφέρει απόλυτο έλεγχο ροής των πελατών στην επιχείρηση σας και μειώνει τη δυσαρέσκεια που η αναμονή δημιουργεί στους πελάτες σας.
 
Το σύστημα προτεραιότητας συνήθιζε να είναι απαραίτητο εργαλείο σε τράπεζες, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κλπ. Πλέον όμως με την ανάπτυξη των καταστημάτων λιανικής πώλησης βρίσκουμε συστήματα προτεραιότητας σε εμπορικά καταστήματα, σούπερμαρκετ, επιχειρήσεις εστίασης (καφέ, εστιατόρια) κλπ.
 
Η εμπειρία αναμονής του πελάτη
 
Όλοι γνωρίζουμε το πόσο πολύ επιδρά στην ψυχολογία και διάθεση του πελάτη η απόκτηση μιας “θέσης” στην αναμονή σε σύγκριση με την άτακτη παραμονή σε μια ουρά. Ένα σύστημα προτεραιότητας βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη και ταυτόχρονα επιταχύνει την εξυπηρέτηση του.
 
Η εξυπηρέτηση
 
Το προσωπικό σας εξυπηρετεί τους πελάτες με σειρά, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσει φασαρίες, ενοχλήσεις, συνωστισμό και διαμαρτυρίες από πελάτες που έχασαν τη σειρά τους κλπ. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύονται οι καθημερινές υπηρεσίες της επιχείρησης σας και αποκτούν οργάνωση και τάξη.
 
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από Συστήματα προτεραιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Βρείτε όλα μας τα Συστήματα προτεραιότητας εδώ.