9/9

Ρολόγια παρουσίας - Οργάνωση προσωπικού

01/04/2021
Sotiriadis Dataspot

Ένα αποτελεσματικό κι αξιόπιστο σύστημα ωρομέτρησης είναι απαραίτητη επιλογή για κάθε επιχείρηση που θέλει να εκσυγχρονιστεί και να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο παρουσίας του προσωπικού της, καθώς και του υπολογισμού της μισθοδοσίας.
 
Οι μέθοδοι αναγνώρισης που χρησιμοποιεί η κάθε συσκευή διαφέρουν και ποικίλουν (δακτυλικό αποτύπωμα, password, PIN κλπ.) ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της επιχείρησης σας.
 
Τα λογισμικά προγράμματα των συσκευών ωρομέτρησης/παρουσίας είναι σε θέση να αποθηκεύουν με απόλυτη ασφάλεια τα δεδομένα σας και να προσφέρουν σύγχρονες και μοντέρνες δυνατότητες (π.χ. ηχητικά μηνύματα, πραγματοποίηση επικοινωνίας κλπ.)
 
Τα ρολόγια παρουσίας/ωρομέτρησης είναι αυτό που χρειάζεστε!
 
Στις λειτουργίες της συσκευής περιλαμβάνονται ο αυτόματος υπολογισμός των ωρών εργασίας του προσωπικού σας, των υπερωριών, των πρόωρων εξόδων, συνόλων ωρών και πολλά ακόμη! Επιπλέον η πλειοψηφία των ρολογιών παρουσίας προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου κι επικοινωνίας. Επιπλέον τα ρολόγια ωρομέτρησης τοποθετούνται συνήθως σε τοίχο για μεγαλύτερη ευκολία κι εξοικονόμηση χώρου, αλλά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν και σε γραφείο.
 
Η κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, έτσι και οι ανάγκες της!
 
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ρολόγια παρουσίας/ωρομέτρησης προσωπικού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Επιλέγουμε μαζί τον ιδανικό εξοπλισμό για την επιχείρηση σας και σας ενημερώνουμε για κάθε σας απορία!
 
Βρείτε τα ρολόγια παρουσίας μας εδώ.