9/9

Ποια ταμειακή μηχανή μου ταιριάζει;

19/06/2019
Sotiriadis Dataspot

Ποια ταμειακή μηχανή μου ταιριάζει;

 
 
Είστε νέος επιχειρηματίας και ψάχνετε την ιδανική για σας ταμειακή μηχανή. Αυτή που θα ταιριάζει στο αντικείμενο της επιχείρησης σας καθώς και στον τρόπο και χώρο λειτουργίας της. Πολλοί θεωρούν πως η απόκτηση της ιδανικής ταμειακής μηχανής δεν είναι πρωτεύουσας σημασίας για το άνοιγμα της επιχείρησης καθώς κι ότι δε θα επηρεάζει τον τρόπο δουλειάς και την απόδοση της. Αυτή όμως είναι μια λάθος σκέψη τα αποτελέσματα της οποίας ίσως μετανιώσετε σύντομα. Ας δούμε γιατί.
 
Η κάθε ταμειακή μηχανή διαθέτει χαρακτηριστικά και δυνατότητες οι οποίες ταιριάζουν καλύτερα σε συγκεκριμένα επαγγέλματα και είδη επιχειρήσεων. Μια μικρή κι οικονομική ταμειακή μηχανή θα λειτουργήσει ιδανικά σε ένα κατάστημα που εκδίδει μικρό αριθμό αποδείξεων μέσα στην ημέρα (π.χ. ένα μικρό κομμωτήριο) αλλά θα δυσλειτουργεί σε μια επιχείρηση με συνεχή δουλειά και μεγάλο όγκο αποδείξεων (π.χ. μια καφετέρια).
Το κόστος είναι για πολλούς πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής ταμειακής μηχανής όμως μη ξεχνάτε πως ένα λειτουργικό και αξιόπιστο ταμειακό σύστημα είναι μια πραγματική επένδυση για την επιχείρηση σας.
 

Να σημειώσουμε εδώ πως η αγορά μεταχειρισμένης μηχανής ή η μεταβίβαση (που θα θεωρούνταν από κάποιους μία οικονομικότερη λύση) απαγορεύεται δια νόμου.

 
Η ποιότητα εκτύπωσης, το πληκτρολόγιο και τα εξαρτήματα είναι επίσης πολύ σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή της ιδανικής ταμειακής μηχανής π.χ. μεγάλα ή μικρά πλήκτρα μπορεί αντικειμενικά να μην επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της μηχανής, αλλά αποτελούν για πολλούς βασικά αισθητικά προσωπικά κριτήρια.
 
Συμπερασματικά καταλαβαίνουμε πως η επιλογή της ταμειακής μας μηχανής θα πρέπει να γίνει με βάση κάποια συγκεκριμένα κριτήρια και ακόμη καλύτερα με τη συμβουλή ειδικών με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ταμειακών συστημάτων που θα σας καθοδηγήσουν στην ιδανική για σας μηχανή.
 
Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της για την επιλογή της κατάλληλης ταμειακής μηχανής καθώς και για την αγορά ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα ταμειακών συστημάτων και εξοπλισμού της επιχείρησης σας.
 
 
Τις αγορές σας μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά ή από το φυσικό μας κατάστημα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!