9/9

Γιατί χρειάζεσαι ένα χρηματοκιβώτιο για την επιχείρηση σου

17/09/2021
Sotiriadis Dataspot

Όπως σε κάθε σπίτι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (π.χ. η εγκατάσταση συναγερμού, χρήση περίφραξης, εξώπορτα ασφαλείας, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης) έτσι, είναι σημαντικό και μια επιχείρηση να λάβει αντίστοιχα μέτρα για να αποκτήσει τη μέγιστη ασφάλεια.

Ωστόσο, ακόμα κι αν διαθέτεις κάτι από τα παραπάνω, ίσως να μην έχεις εξασφαλίσει την προστασία που θα επιθυμούσες για τα εμπορεύματα και τα έγγραφα της επιχείρησής σου.

Ένα χρηματοκιβώτιο θα φάνταζε κατάλληλο στις περιπτώσεις που επιθυμείς να κρατήσεις ασφαλή πολύτιμα έγγραφα, χρήματα, καθώς και αντικείμενα μεγάλης αξίας, σε απρόσμενες καταστάσεις, όπως μια ληστεία ή ακόμη και καταστροφή μέρους της επιχείρησης από κάποιο φυσικό φαινόμενο.

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, υπάρχουν διαφορετικών ειδών και μεγεθών χρηματοκιβώτια, με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Μεγάλο ποσοστό χρηματοκιβωτίων είναι κατασκευασμένο από ατσαλολαμαρίνα, ένα ανθεκτικό υλικό, που είναι ικανό να κρατήσει ασφαλές ό,τι πολυτιμότερο έχετε. Συνήθως, έχουν τη δυνατότητα να βιδωθούν στο κάτω ή στο πίσω μέρος προκειμένου να μένουν σταθερά σε περίπτωση ανεπιθύμητης μετακίνησης. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, υπάρχει ηλεκτρονική κλειδαριά πληκτρολογίου καθώς και ειδικός μηχανισμός χρονοκαθυστέρησης. Επίσης, η δυνατότητα δαχτυλικού αποτυπώματος μερικών χρηματοκιβωτίων, είναι σε θέση να εμποδίσει την πρόσβαση σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από εσάς, καθιστώντας το χρηματοκιβώτιο αδιάρρηκτο.

Ακόμα και αν πρόκειται για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς, υπάρχουν ειδικά κατασκευασμένα χρηματοκιβώτια τα οποία είναι ικανά να κρατήσουν άθικτο το περιεχόμενό τους, όποιο κι αν είναι αυτό. Έτσι, λοιπόν, μπορείς να εξασφαλίσεις το μέγιστο βαθμό πυρασφάλειας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από χρηματοκιβώτια, ικανά να σου παράσχουν την απόλυτη ασφάλεια.

Είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να δώσουμε οποιαδήποτε διευκρίνηση! Γι' αυτό μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας!

Εδώ θα βρεις ολόκληρη τη γκάμα χρηματοκιβωτίων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.