9/9

Έχετε επιχείρηση εστίασης?

06/09/2019
Sotiriadis Dataspot

Έχετε επιχείρηση εστίασης?

Γνωρίστε τα Self service Kiosk!

Τι είναι ένα Self service kiosk?
 
Το Self service kiosk είναι ένα σύστημα αυτοεξυπηρέτησης πελατών που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες σας να πραγματοποιούν μόνοι τους την παραγγελία τους και την πληρωμή της, χωρίς να προσέρχονται στο ταμείο σας.
 
Είναι μοντέρνα & σύγχρονα μηχανήματα που αποτελούνται από μία μεγάλη οθόνη αφής, διαθέτουν λειτουργίες πληρωμής κι εκτυπωτή δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες σας να ολοκληρώσουν μόνοι τις παραγγελίες τους, καθώς και τις πληρωμές τους με την πιστωτική τους κάρτα, γρήγορα, εύκολα κι απλά!
 
Είναι εύκολο στη χρήση?
 
Τα Self Service Kiosks είναι πανεύκολα στη χρήση και ιδιαίτερα ελκυστικά στο νεανικό κοινό σας! Η πλοήγηση στο σύστημα τους είναι παρόμοια με αυτή στο internet από έναν υπολογιστή ή κινητό κι είναι απίστευτα φιλική προς το χρήστη. Ο καθένας μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να ολοκληρώσει την παραγγελία του, χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις.
 

Πώς τοποθετείται?

Τα Self Service Kiosks προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο ή σε αυτόνομη βάση δαπέδου. Έτσι επιλέγετε εσείς πώς θα τοποθετήσετε τη συσκευή στο χώρο σας, σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος και minimal για να ταιριάζουν εύκολα σε κάθε στυλ χώρου και στην αισθητική του δικού σας καταστήματος.

Είναι προσαρμοζόμενο στις ανάγκες μου?

Φυσικά! Τα γραφικά, το μενού, οι φωτογραφίες και τα banner  προϊόντων είναι όλα σχεδιασμένα βασισμένα στις δικές σας ανάγκες!
 
Τι λογισμικό χρησιμοποιεί?
 
Τα Self Service Kiosks χρησιμοποιούν Windows και λειτουργούν άψογα με το λογισμικό πρόγραμμα WiOrder! Το μηχάνημα λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής! Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, προσφέροντας μοναδικό αποτέλεσμα τόσο λειτουργικά όσο και εμφανισιακά!
 
Η εταιρεία μας σας εξοπλίζει με μία ολοκληρωμένη λύση αυτοεξυπηρέτησης πελατών που συνδυάζει τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα Self service Kiosks, καθώς και το λογισμικό WiOrder! Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.
  

Προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της εταιρείας σας

Κρατήστε το στυλ και το χαρακτήρα της επιχείρησης σας με customized γραφικά και χαρακτηριστικά! Επιπλέον ο εργονομικός του σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο!

Ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις εστίασης

Είναι προγραμματισμένο να εξυπηρετεί ιδανικά τις ανάγκες χώρων εστίασης με το ειδικό λογισμικό πρόγραμμα παραγγελιοληψίας.

Κερδίστε άμεσα χρόνο

Δείτε τους πελάτες σας πραγματικά ενθουσιασμένους, κερδίζοντας χρόνο με κάθε τους παραγγελία, αποφεύγοντας τη μεγάλη αναμονή και δυσφορία.

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας

Τα χρώματα, τα γραφικά, τα menu κι η πανεύκολη χρήση του προσφέρει στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία αυτό-εξυπηρέτησης.

Προωθήστε τις υπηρεσίες & τα προϊόντα σας

Το Self service Kiosk σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε προαιρετικά προϊόντα, να προβάλλετε διαφημίσεις, extra υπηρεσίες κλπ μέσω εντυπωσιακών γραφικών και banners.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε δύο μοναδικές επιλογές Self service Kiosk, επιλεγμένες από την έμπειρη ομάδα μας για να ανταποκριθούν με αξιοπιστία και ταχύτητα στις ανάγκες σας! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα δημιουργήσουμε την ιδανική λύση για την επιχείρηση σας!

Βρείτε εδώ το  Self-service Kiosk IC-DP220.

Βρείτε εδώ το Self-service Kiosk IC-SP210/270/320.