9/9

Ασύρματο Barcode Scanner Motorola LI 4278

SCA-0021
14%
Hover on image to enlarge
Από: 359.60 
308.76 
249.00  +ΦΠΑ
+
Τύπος scanner1D Barcode

Περιγραφή


LI4278 σαρώνει 1D barcodes στο επόμενο επίπεδο, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να σαρώνουν πιο γρήγορα και από πιο μακριά. Σχεδιασμένο για όλη την ημέρα και την καθημερινή χρήση, ο LI4278 προσφέρει ελευθερία κινήσεων χωρίς καλώδια με τη συμβατότητα Bluetooth.
 
Προσφέρει επίσης καλύτερη κρυπτογράφηση και βελτιωμένη ασφάλεια για την αξιόπιστη συνολική απόδοση του ασύρματου δικτύου. Η ενσωματωμένη Superior μπαταρία διαχείρισης ισχύος παρέχει το μεγαλύτερο αριθμό των σαρώσεων ανά φόρτιση της μπαταρίας για την υποστήριξη σάρωσης εντατικών εφαρμογών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε χώρους με σκόνη και υγρά περιβάλλοντα και είναι δοκιμασμένο να αντέχει σε περιπτώσεις τυχόν πτώσεων απο 1,8m.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

> Εξαιρετική απόδοση σάρωσης 1D
Παρέχει υψηλή ταχύτητα σάρωσης και ένα ευρύ φάσμα συλλογής δεδομένων. Αποτυπώνει σχεδόν όλους τους 1D γραμμωτούς κώδικες σε οποιαδήποτε επιφάνεια - συμπεριλαμβανομένων των οθονών των κινητών τηλεφώνων, tablet ή υπολογιστών.

> Ευρύ φάσμα λειτουργίας
Διαβάζει γραμμωτούς κώδικες UPC από 1 in./2.54 cm έως 30 cm in./76.2 καθώς και κώδικες υψηλής πυκνότητας σε παρατεταμένες σειρές για την ευελιξία της εφαρμογής. 

> Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Παρέχει μεγαλύτερο αριθμό σαρώσεων ανά φόρτιση  

> Συμβατό με 123Scan2 και απομακρυσμένης διαχείρισης Scanner (RSM)
Μειώνει δραματικά το χρόνο και το κόστος διαχείρισης ,από την αρχική ρύθμιση για την ημέρα με την ημέρα.

> Ανθεκτικός Σχεδιασμός
Αντέχει 100 συνεχόμενες πτώσεις στο σκυρόδεμα.

> Bluetooth 2.1
Παρέχει την καλύτερη ασφάλεια, καλύτερη απόδοση, καλύτερη διαχείριση της ενέργειας και πολύ πιο εύκολη αντιστοίχιση μέσω της ασύρματης σύνδεσης Bluetooth.

> Backward compatible
Λειτουργεί με βάσεις LS4278, παρέχοντας μια πολύ αποδοτική διαδρομή αναβάθμισης.

Full-Width-Products

Χαρακτηριστικά


Κατασκευαστής :
Motorola
Τύπος scanner :
1D Barcode